Na teniskim terenima Teniskog kluba Varaždin 1181 u nedjelju, 4. lipnja, Rotary Club Varaždin organizirao je tradicionalni Memorijalni turnir Mario Porobija.

Na 21. Memorijalnom turniru, koji Rotary Club Varaždin organizira u spomen na svog preminulog člana – osnivača Marija Porobiju, nastupilo je devet parova, članova rotarijanske zajednice iz ovoga dijela Hrvatske te prijatelja Kluba.

-Teniski turnir koji organiziramo već 21 godinu još je jedna prigoda za rotarijansko druženje, ali i događanje na kojem naš klub prikuplja sredstva za Nagradu za izvrsnost, koju svake godine dodjeljuje najizvrsnijim učenicima i studentima u Varaždinskoj županiji. Tu smo tradiciju nastavili i ove godine, kada smo na teniskim terenima proveli lijepu nedjelju u pravoj rotarijanskoj atmosferi – istaknuo je Miroslav Benko, predsjednik Rotary Cluba Varaždin.

Nakon cjelodnevnih mečeva pobjednički pehar RC Varaždin osvojio je par – Ljubomir Tomašić i Dušan Gala, koji je u finalnom susretu pobijedio par – Domagoj Cvetko i Vedran Jakopović, dok je treće mjesto pripalo paru – Tomislav i Luka Sović.

-Turnir je i ove godine protekao u lijepoj rotarijanskoj atmosferi, uz cjelodnevno druženje naših članova, rotarijanaca iz Preloga i Čakovca te prijatelja našega kluba. Uživali smo u tenisu, ali i u izvrsnom srnećem gulašu koji su nam pripremili prijatelji Damir Crleni i Eduard Vitković – rekao je direktor turnira Domagoj Cvetko, koji je najavio da će već u rujnu RC Varaždin organizirati 22. Memorijalni turnir Mario Porobija.